Lore-in-Sevilla.reismee.nl

smelten in de zon

Hallo allemaal,

Ja de titel verraadt het al, het is hier echt van de ene op de andere dag snikheet geworden. Begin deze week 23 graden en nu 38 tot zelfs 42 graden. Ik vind het leuk om te zonnen, maar daar is nu wel net iets te warm voor J

De stageweek op het verloskwartier is verder goed verlopen; een keizersnede van een tweeling mogen assisteren, en een risico bevalling gezien… gelukkig is alles goed gekomen want het scheelde voor dat laatste kindje geen haar…

De twijfel tussen verpleegkunde en vroedkunde begint toch weer op te spelen… alhoewel ik enorm geniet van de verzorging van de kindjes ;)

Gisteren had ik een uitstapje naar Cordoba gepland. Daar zou de voorlaatste dag van het patio-festival doorgaan en het beloofde een mooie dag te worden.

Patio’s zijn binnentuinen en tijdens het festival worden er prijzen uitgereikt, ik dus op zoek naar de winnende tuinen om deze te bewonderen.

Het was inderdaad een warme dag, regelmatig stoppen om een flesje water te kopen zodat ik niet zou uitdrogen ;)

Op de foto’s kan je meegenieten van de schitterende patio’s.

Ook heb ik natuurlijk enkele toeristische trekpleisters bezocht en dat was ook de moeite waard.

Na een lange dag van bijna 10uur rondwandelen voelde ik mijn voeten haast niet meer, en die hitte maakte het lastiger natuurlijk J

Vandaag nog rustig wat werken voor school terwijl wat wassen en kuisen. Het is wat te warm om veel te doen, en mijn voeten moeten nog wat rusten van gisteren ;)

Vele groetjes

Lore