Lore-in-Sevilla.reismee.nl

update

Hallo allemaal,

De laatste week van de stage spoed is ingezet, dat weet ik natuurlijk niet zeker, want geen idee waar ik de volgende periode stage zal doen… maar we blijven het graag doen

Tongue out

Morgen een vrije dag, en maar goed ook, want ik ben erg verkouden en heb enorme keelpijn, hoofdpijn en oorpijn. Vanmorgen deed ik stage en had ik zelfs koorts, kweet het, geen goed idee, maar ik voelde me redelijk.

Nu ga ik goed uitrusten en hopelijk ben ik wat beter voor woensdag.

Donderdag komen de leerkrachten van Kortrijk op stagebezoek, ik ben wel benieuwd. Alle evaluaties op de spoed zouden tegen dan al moeten klaar zijn, dus daar moet ik niet mee inzitten.

Gisteren was het de laatste dag van de Feria, ik voelde me toen al niet zo goed en ik ben enkel naar het vuurwerk gaan kijken om middernacht, wat wel mooi was

Laughing

Ook heb ik gisteren mijn terugvlucht kunnen wijzigen, ik kom nu terug op maandagavond 4 juni 2012 in plaats van vrijdag 8 juni 2012. Hierdoor kan ik zelf mijn bachelorproef indienen en naar het laatste terugkommoment gaan van de klas

Cool

Iemand die me graag zou komen ophalen, contacteer mijn mamsie

Wink

Vele groetjes

Lore (nog 35d)

PS: voor de mensen die jaloers zijn op het weer hier, niet doen... gisteren en vandaag hier zware storm en hagelbuien :p