Lore-in-Sevilla.reismee.nl

Feria

Buenas Tardes a todos!

Hier ben ik weer met wat nieuws ;)

Het voorbije weekend deed ik stage op de spoedafdeling, het was er werkelijk 10 keer drukker dan doorheen de week. Ik heb veel kunnen doen en heb weer veel kunnen oefenen.

De techniek om met een zelfgemaakte garrot bloed af te nemen lukt steeds beter.

Maandag had ik een dagje vrij en heb ik wat gekuist en boodschappen gedaan, voor de rest nog wat aan de stage-opdracht gewerkt.

Dinsdag had ik dan weer een werkdag ;) En heb ik zelf een gips mogen aanleggen van een pols. Super!

S’ avonds gekeken naar de voetbalmatch waar iedereen over bezig was hier in het ziekenhuis. “Jammergenoeg” heeft Barça verloren, wel een mooie match vond ik.

Woensdag rustig en wat gelezen op het dakterras ;)

Jep, ik heb een boek gevonden ‘Perdona si te llamo amor’ van Federico Moccia. Een internationale bestseller van een origineel Italiaanse auteur. En het is al goed begonnen, wat moeilijk in het Spaans maar mooi genoeg om vol te houden.

Donderdag was ik uitgenodigd om samen met de collega’s van de spoeddienst naar de Feria te gaan. (voor sfeerbeelden zie foto’s)

Ik heb me echt goed geamuseerd J

Tijdens de Feria worden tapas gegeten, rebujitos gedronken en vooral Sevillanas gedanst. Rebujitos is een mengeling van witte wijn en sprite, een snelle zatmaker dus!

Ik kon doordat ik samen was met de collega in enkele casetas binnengaan, waar ik als toerist nooit zo binnengelopen (gemogen) hebben. Een caseta is een huisje van een familie of organisatie.

Na een avond waarin ik mijn Sevillana technieken heb kunnen uittesten ben tevreden naar huis vertrokken.

(zie Youtube voor filmpje met sfeerbeelden van vorig jaar ;)

Vanmorgen had ik weer stage, maar ik moest pas om 11u beginnen, dat was toch nodig want ik had wat koppijn na al die rebujitos ;)

Dit weekend nog niets speciaals gepland, we zullen wel zien!

Vele groetjes

Lore