Lore-in-Sevilla.reismee.nl

newsflash

Dag allemaal,

We hebben er alweer een weekje stage opzitten. Wat gaat een week hier toch vlug...

Vorige zondag zijn we hier op zoek gegaan naar een zwembad... Na een lange wandeling kwamen we erop uit

Cool
Wat keken we ernaar uit om af en toe een frisse duik te nemen, totbleek dat je een abonnement moet kopen dat ons ongeveer elk 70 euro per maand zou kosten… Veel te veel centjes om zover even in het zwembad te kunnen duiken. De badpakken weer opgeborgen en we gaan dan wel eens naar zee
Tongue out

’s Middags heeft onze kotgenoot ons tortilla leren maken op de ouderwetse manier, amai dat was smullen!!Hopelijk lukt het ons om dit de volgende keer zelfevengoed klaar te maken!!

Vanaf nu gaat Nele ook elke week verse soep maken, zo kunnen we 's avonds een tasje drinken en hebben we onze dagelijkseportiegroentjes binnen hé

Wink

Maandag heeft Nele zich ingeschreven in de fitness, er bleek er één te zijn recht voor onze deur !Spinning, Pilates, Step, Buikspieren,... Dat wordt zweten voor haar!!

Lore keek voor de typische danslessen: gevonden! Vanaf nu elke donderdag anderhalf uur 'Sevillanas'.

Nu zit de week erop. Nele zal waarschijnlijk morgenvroegwat kuisen en 's middagsmet Tatjana één van de vele wandelroutes volgen om op die manier de stad te verkennen.

Lore werkt zaterdagmorgen dus de werkweek zit er voor haar nog niet op.

Zondag zouden we met Tatjana naar de markt gaan. Voor de rest zien we wel...

Vele groetjes

Lore en Nelly (zo noemen ze Nele hier!)